Belivuk i Miljković izneli primedbe: "On nije u vinklu"

Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković izneli su danas na suđenju primedbe na iskaze ispitanih svedoka u ovom sudskom postupku.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mljković je imao primedbu prvo na iskaz svedoka Ivana Z. jer, kako kaže, svedok nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da se telefom čuo sa Miljkovićem vezano za automobil koji je prodavao, dodajući da je mogao bilo ko da se predstavi kao on (Miljković).

Majka ubjenog Gorana Mihajlovića, je, kako tvrdi Miljković, iznela drugačije informacje od svedoka Aleksandra N. koji joj je kako je tvrdila on sve ispričao o nestanku njenog sina.

U primedbi na iskaz Mihajlovićeve majke, Miljković je rekao da je ona tvrdila kako je njen sin pošten dok je svedok Aleksandar N. izneo da je Mihajlović više puta nekog "zeznuo" za novac ili drogu.

Miljković je u jednom trenutku pričajući o Mihajloviću rekao da je njegova majka tokom iskaza rekla "da je skot on bi bio živ" na šta je Miljković dodao " ja ne znam da li je skot ili nije , ali znam da je živ".

Zatim je Miljković pričajući o iskazu svedoka oštećenog I.S. kojeg su prema optužnici priapdnici ove grupe držali na stadionu FK Partizan tri dana gde su ga tukli, mučili i silovali, rekao da on "nije u vinklu".

Nakon Miljkovića i Belivuk je izneo primedbe na iskaz svedoka Aleksandra N.

Sudija je danas izrekla još jednu opomenu Miljkoviću da se primerno ponaša, jer je predložio da se "veštači tužilaštvo".

Određena je pauza nakon koje sledi čitanje pisanih dokaza.

Svedočila i vlasnica kuće u Surduku gde je spaljeno telo

Svedok Aleksandra Ž., inače supruga Radoja Ž. rođaka navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, ispričala je da je kuću u Surduku nasledila od bake 2018. godine.

U dvorištu te kuće su kako se sumnja, pripadnci ove grupe spalili telo Gorana Mihajlovića.

Suprug Aleksandre Ž. je uhapšen u Istanbulu, jer je osumnjičen za ubistvo vođe škaljarskog klana Jovicu Vukotića.

Svedok je opisala taj plac u Surduku i rekla da ima stara i nova kuća, kao i da staru kuću nisu zaključavali, jer su tu odlagali stvari za održavanje imanja.

Ključeve od te kuće su imali njen otac, bivši suprug, čovek koji je sređivao imanje i brat od strica koji nikad nije dolazio.

Aleksandra Ž. se za Radoja Ž. udala 2013. godine, a rastala 2015. godine, a zvanično se papirološki rastala od njega tek ove godine, jer nije mogao da mu bude uručen zahtev na razvod braka.

Na pitanje u kakvim odnosima je bila sa Radojem Ž. 2018. i 2019. godine, Aleksandra Ž. je rekla da nije imala komunkaciju sa njim, te da ga deca nisu videla pet godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 77 idi na stranu