Izraelski i grčki vojni avioni održali zajedničku vežbu: "Važna prekretnica"

Izraelski i grčki vojni avioni održali su zajedničku vazduhoplovnu vežbu, objavila je danas izraelska vojska, prenosi Anadolija.

Izvor: B92

Sreda, 13.07.2022.

19:12

Izraelski i grčki vojni avioni održali zajedničku vežbu:
Foto: Profimedia

Vojska je saopštila da je vežba održana u utorak iznad Izraela i uključivala je obuku za simulaciju operacija dopunjavanja goriva i napredne borbe u vazduhu.

Izraelska vojska je navela da vazduhoplovna vežba pomaže u jačanju spremnosti za bitke u različitim scenarijima, kao i jačanju odnosa između izraelskih i grčkih vazduhoplovnih snaga.

"Vežba predstavlja platformu za zajedničko učenje i unapređenje odnosa između naših vazduhoplovnih snaga i simbolizuje važnu prekretnicu u jačanju strateške i međunarodne saradnje između Izraela i Grčke", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: