Razgovarali Putin i Lukašenko

Ruski predsednik Vladimir Putin i beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko razgovarali su danas telefonom.

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2022.

23:00

Razgovarali Putin i Lukašenko
EPA-EFE/MIKHAIL KLIMENTYEV / KREMLIN POOL / SPUTNIK MANDATORY CREDIT

I to o pripremama za predstojeći sastanak lidera Organizacije ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB), saopšteno je iz Kremlja, prenosi TAS S.

"Razgovarano je o nekim aspektima saradnje u okviru integracionih asocijacija na evroazijskom prostoru, uključujući pripreme za predstojeći sastanak lidera ODKB", navodi se u saopštenju.

Prema Kremlju, Putin i Lukašenko su razmotrili i trenutnu situaciju u okolnostima kada Rusija nastavlja da sprovodi "specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini".

Moskva će tokom ovog meseca biti domaćin jubilarnog samita ODKB, a portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov ranije je saopštio da je datum sastanka već određen, ali da će biti objavljen naknadno, navodi TAS S.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: