Novi Sad: Objavljene fotografije aktiviste OSA Brkovića iz kockarnice FOTO

Novosadski portal "NS uživo" došao je u posed fotografijama aktiviste Brajana Brkovića iz kazina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.03.2022.

19:00

Novi Sad: Objavljene fotografije aktiviste OSA Brkovića iz kockarnice FOTO
Foto: Depositphotos/boggy22

Aktivista Brajan Brković je unuk crnogorskog književnika Jevrema Brkovića, protiv koga je 1991. podignuta optužnica za raspirivanje nacionalne mržnje zbog čega je pobegao da živi u Hrvatsku.

Kako prenose mediji, očevidci tvrde, da je "tvrdokorni aktivista OSA iz kazina izašao u ranim jutarnjim časovima, a od 'Danke Dojčland' fonda ostalo je samo za osnovne potrebe – burek, jogurt i dve dimne bombe".

Podsetimo, aktivista Omladinske studentske akcije (OSA) poznat je po tome što je prekinuo javnu sednicu komisije za planove o nacrtu Generalnog urbanističkog plana Novog Sada.

Sednicu je prekinuo dimnim bombama, a tom prilikom je i razvio transparent "GUP je glup", nakon čega je isključilo projektore sa kojih su emitovane prezentacije sa primedbama građana.

Takvo ponašanje Brkovića, najoštrije je osudio gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević.
Foto: NS uživo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: