Mediji: Putin šalje svog bezbednjaka kod Vučića

Jedan od najbližih saradnika Vladimira Putina, sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev, dolazi u Beograd, pišu mediji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.02.2022.

08:03

Mediji: Putin šalje svog bezbednjaka kod Vučića
Tanjug/Sergei Guneyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Prema pisanju Novosti, Patrušev u Beograd dolazi u ponedeljak, 28. februara.

Planirano je da se Patrušev, koji slovi za iskusnog bezbednjaka, sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a jedna od ključnih tema razgovora svakako će biti alarmantna upozorenja koja je nedavno izneo ruski šef diplomatije Sergej Lavrov da se na Kosovu i Metohiji, u Albaniji i BiH regrutuju tzv. psi rata za ukrajinsko bojište i napade na Donjecku i Luganjsku republiku.

Vučić i Patrušev trebalo bi da razmotre i dalje pojačavanje saradnje dveju zemalja na polju bezbednosti, kao i aktuelne izazove sa kojima se suočavaju naš region, Evropa i svet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: