Više od 550 migranata pokušalo da uđe u Veliku Britaniju FOTO

Britanske vlasti privele su u nedelju 378 migranata, dok su francuske vlasti sprečile još 178 da se domognu Velike Britanije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

08:23

Više od 550 migranata pokušalo da uđe u Veliku Britaniju FOTO
Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Ministarka unutrašnjih poslova Velike Britanije Priti Patel je ponovila "čvrstu odlučnost" da se zaustave ovakvi pokušaji, preneo je "Gardijan".

Britanska policija privela je 378 osoba u 12 odvojenih incidenata, a francuske kolege su zaustavile preostale migrante na pet lokacija, objavilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Velike Britanije.

Policija je danas navela da britanska javnost ne treba da sumnja u čvrstu posvećenost ministarstva da zaustavi ove opasne prelaske iz bezbednih zemalja EU i da pohapsi "zle kriminalne bande koje stoje iza svega".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: