Dritan "za", DF "protiv"

Predsednik URA Dritan Abazović razgovarao je u ponedeljak sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem o formiranju nove vlade.

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2020.

07:35

Dritan
Screenshot TV Prva

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", oni su pokušali da premoste različita viđenja kako treba da izgleda prva vlada koju ne sastavlja mandatar iz Demokratske partije socijalista.

Abazović je, prema izvoru "Vijesti", ostao na svojim pozicijama čvrste podrške mandataru Zdravku Krivokapiću i ideji da nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", u kojoj je i DF, formira vladu po principima koji do sada figurirali u javnosti, vodeći računa o interesima Crne Gore.

Istovremeno, funkcioneri DF su izrazili velike sumnje u sposobnosti Krivokapića i njegovog tima da formiraju spisak ministara nove vlade, "kao i želju da oni kadriraju", dodaju "Vijesti".

Narednih dana će se nastaviti pregovori, a funkcioneri DF će razgovarati i sa Demokratama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: