Tompsonov spot na nacionalnoj televiziji za Dan pobede VIDEO

Radio-televizija Crne Gore jutros je, na Dan pobede, emitovala video spot hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Izvor: B92

Subota, 09.05.2020.

12:44

Tompsonov spot na nacionalnoj televiziji za Dan pobede VIDEO
Ilustracija: Depositphoto/ Xload

Podsetimo, Tompson u svojim pesmama iznosi proustaške i antisrpske stavove, što je izazvalo negativne reakcije na društvenim mrežama.

Korisnici društvenih mreža ukazali su na to da je neverovatno da je danas, na Dan pobede nad fašizmom, za prvu pesmu koja će biti emitovana u jutarnjem programu javnog servisa bila numera kontroverznog pevača.

Tompson je poznat po tome što koncerte započinje ustaškim pozdravom "Za dom spremni", a njegovi nastupi praćeni su inkonografijom iz vremena Nezavisne Države Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: