Mediji: Evo ko je bio u vozilu koje je eksplodiralo u NS

Slobodan Milutinović Snajper, koji je odranije poznat policiji, nalazio se u vozilu koje je eksplodirao oko 19 sati u Novom Sadu, prenose mediji.

Izvor: B92

Sreda, 12.02.2020.

20:13

Mediji: Evo ko je bio u vozilu koje je eksplodiralo u NS
Ilustracija: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Kako podseća Blic, ovo nije prvi napad na njega. Milutinović je odranije poznat policiji po više krivičnih dela, a već dva puta su mu palili kola. Pre dve godine u Krilovoj ulici zapaljen mu je volvo 90, dok mu je 2013. uništen Mercedesov džip.

Kako javlja 021.rs s mesta događaja, bomba je večeras oko 19 sati bila podmetnuta ispod automobila na parkingu, u neposrednoj blizini Osnovne škole "Sonja Marinković" i Limanske pijace.

Uprkos jakoj detonaciji, Milutinović nije ozbiljnije povređen, dok je automobil uništen u potpunosti. Kako su za 021. rs rekli u Hitnoj pomoći, povređeni muškarac je "zadobio povredu desnog skočnog zgloba, levog kolena i posekotinu šake, prevezen je u Urgentni centar, gde je i zbrinut".

Novosađanin, koji ima obiman dosije, nalazi se na čelu fudbalskog kluba Kabel.

Milutinović u "srpskoj Atini" važi i za neformalnog menadžera pojedinih fudbalera lokalnih klubova, od kojih navodno prilikom transfera uzima određeni deo. Ipak, ne postoje zvanične potvrde ovih navoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: