Vučić iz Davosa: Vuk za Vukana FOTO

Predsednik Srbije boravio je u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu, a pred povratak u Srbiju iskoristio je priliku da svrati u suvenirnicu i kupi poklone.

Izvor: B92

Utorak, 21.01.2020.

20:05

Vučić iz Davosa: Vuk za Vukana FOTO
Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav

Vučić na svom Instagram profilu napisao "Iz suvenirnice - uspomena iz Davosa, šolja i toblerone za Milicu i Danila, plišani vuk za Vukana".

Podsetimo, Vučić je u Davosu boravio od ponedeljka i prisustvovao ceremoniji zvaničnog otvaranja Foruma i izlaganju predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, kao i skupu na kojem se obratio predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp.

Na forumu svetskih ekonomskih lidera, predsednik Vučić učestvovao je na sesiji "Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: