Procurio poslednji snimak Miloševića pred odlazak u Hag? VIDEO

Novinar Stefan Cvetković objavio je video-snimak na kom se vidi bivši jugoslovenski predsednik Slobodan Milošević, navodno pre prebacivanja iz Tuzle u Hag 2001.

Izvor: O2

Petak, 23.08.2019.

15:37

Procurio poslednji snimak Miloševića pred odlazak u Hag? VIDEO
Getty images/Stringer

Na snimku se vidi kako Milošević ulazi u sobu, navodno u američku vojnu bazu u kampu "Igl" u Tuzli u Bosni i Hercegovini, zajedno sa osobom u vojnoj uniformi, prenosi televizija O2.

Nakon ulaska, Milošević je sa policajcem koji mirno razgovara. Milošević je od stražara zatražio cigarete i kafu i dobio vodu da se umije i raspitivao se da li čovek koji se vidi na snimku planira da napiše knjigu, na šta mu ovaj odgovara - Ne knjigu, već priču.

Nije jasno odakle snimak kontroverznom novinaru Stefanu Cvetkoviću, poznatom po tome da je navodno bio kidnapovan u Beloj Crkvi pre godinu dana, podseća TV O2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: