"Mislim da već imamo identitet lica koje je pretilo Vučiću"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija već otkrila ko je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici na Tviteru.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.07.2019.

18:55

Foto: EPA/JANOS MARJAI HUNGARY OUT

Stefanović kaže da će sačkati kraj istrage i onda da privedu tu osobu.

Stefanović je to kazao u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanja poslanika da su u tom tvitu izrečene monsturozne pretnje protiv Vučića i njegovog sina i ćerke.

"Mislim da već imamo identitet lica, koje je to učinilo, ali sačekaćemo kraj istrage da tužilaštvo završi taj posao. Videćemo da li ćemo dobiti brz odgovor od Tvitera i da na osnovu toga nedvosmisleno imamo formalno pravni osnov za ulazak u prostorije, obezbeđivanje dokaza i privođenje. I vrlo brzo očekuejm da ćemo takvu stvar moći da realizujemo", naveo je Stefanović.

Kaže da se to desilo upravo zbog govora mržnje.

"Jer, Ðilas, Jeremić i Obradović svakoga dana ne propuštaju priliku da satanizuju Vučića i njegovu prodici i sve ko im se suprotstave. Time dajte ljudima vrstu podstreka da mogu da urade neko zlo", istakao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: