Pucnjava na Cetinju: Ubijen Bogdan Milić

Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je danas u pucnjavi koja se dogodila u jednom od lokala u Bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju, javlja Cdm.

Izvor: B92

Utorak, 11.06.2019.

18:59

Pucnjava na Cetinju: Ubijen Bogdan Milić
Ilustracija: Depositphotos/kelpfish

U pucnjavi su ranjeni M. V., V. G. i V. D. i još jedna osoba koji su transportovani u Klinički centar u Podgorici. O težini povreda još nema informacija.

Cetinjski list piše da je Milić sedeo u lokalu kada je, za sada nepoznati napadač, pucao na njega.

Očevici kažu da je u trenutku pucnjave u lokalu sedelo više ljudi.

Na mestu pucnjave su pripadnici cetinjskog Odeljenja bezbednosti, a uviđaj je u toku.

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog dela.

Darko Mijović i Nikola Jovanović ubijeni su sredinom maja u Nemačkoj, a ranjeni su Miloš Pavićević i Miloš Vešković, koji su bili sa njima.

Mijović i Vladimir Ulama bili su optuženi za ubistvo Medina.

Podgorički Viši sud 28. marta oslobodio ih je optužbi i ukinuo im pritvor, saopštivši da navodi iz optužnice nisu dokazani

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: