Vučić u Minhenu sa belgijskim ministrom spoljnih poslova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Mihnenu, gde učestvuje na 55. konferenciji o bezbednosti, sa šefom belgijske diplomatije Didijeom Rejndersom.

Izvor: B92

Petak, 15.02.2019.

13:25

Vučić u Minhenu sa belgijskim ministrom spoljnih poslova
EPA-EFE/FLORIAN WIESER

Vučić je ranije danas doputovao u Minhen, a tokom poslepodneva ima odvojene sastanke sa visokim zvaničnicima više zemalja.

Tokom učešća na konferenciji predsednik Srbije će imati 15 do 20 bilateralnih susreta sa svetskim zvaničnicima, među kojima su predsednici Jermenije i Moldavije, evropski komesar Johanes Han, šefovi ruske i nemačke diplomatije, Sergej Lavrov i Hajko Mas, potpredsednik belgijske vlade Didije Rejnders. . .

Vučić će imati i odvojene susrete sa poslanicima Bundestaga, senatorima i članovima delegacije Kongresa SAD, kao i sa zvaničnicima Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije.

Tokom konferencije Vučić će učestvovati na Panel diskusiji „Bezbednost u Jugoistočnoj Evropi: dva koraka napred, jedan korak nazad".

Vučić je, ranije, najavio da u Minhenu, gde se okuplja svetska politička elita, ide da se bori za Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: