Jovanović: Upali su mi u stan, policija vrši uviđaj

Novinar portala Žig info Milan Jovanović napadnut je u privremenom smeštaju na Banovom brdu gde boravi pošto mu je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu.

Izvor: Beta, N1

Nedelja, 30.12.2018.

20:36

Jovanović: Upali su mi u stan, policija vrši uviđaj
screenshot

Nepoznate osobe razbile su večeras oko 20 sati staklo na vratima terase i pokušale da uđu u stan u kome je bio Jovanović sa suprugom.

Urednik portala Žig info Željko Matorčević rekao je aganeciji Beta da je Jovanović u trenutku napada povikao da mu supruga doda pištolj, posle čega su se napadači uplašili i pobegli.

"Mi smo krili lokaciju gde je Milan, niko nije znao osim policije, jer su dolazili s vremena na vreme, i kolege koji su ga povremeno obilazili. Ili oni (napadači) rade sa policijom ili su nekako saznali", rekao je Matorčević.

On je dodao da Jovanoviću, nakon što su mu zapaljeni i uništeni kuća i automobil, niko nije ponudio policijsku zaštitu, a da je imao nameru da ode u tužilaštvo i zatraži da mu se dodeli zaštita.

"Mene je Milan danas zvao i kazao da ima neka saznanja i da obavezno svi mi zatražimo zaštitu, da je toliko opasno, i večeras se dešava ovo što se desilo", rekao je Matorčević.

U toku je uviđaj na mestu napada, a Jovanović daje policiji izjavu.

Novinaru portala Žig info iz Grocke Milanu Jovanoviću zapaljena je kuća u noći između 11. i 12. decembra ove godine, a zbog toga su uhapšene su tri osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: