Tramp: Saglasan sam sa Obamom 100 odsto

Saglasnost sa Barakom Obamom nije nešto što biste očekivali od sadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa, posebno ne kada se radi o imigracijama.

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2018.

13:05

Tramp: Saglasan sam sa Obamom 100 odsto
Foto: Gettyimages/Win McNamee

Međutim, Tramp “100 odsto stoji iza Obaminih reči” iz 2005. godine.

“Saglasan sam sa predsednikom Obamom 100 odsto”, napisao je Tramp na Tviteru. Uz to je objavljen i Obamin snimak iz 2005. na kojem je i senator Ilinoisa, a u kojem osuđuje ilegalna imigracija.

“Ne možemo jednostavno da dozvolimo ljudima da liju u SAD, nepribeleženi, bez dokumenata, neprovereni i zaobilazeći ljude koji strpljivo čekaju, marljivo, zakonito da postanu imigranti u ovoj zemlji”, rekao je Obama.

Tramp se osvrnuo na Obamine reči u trenutku kada veliki karavan sa izbeglicama putuje Meksikom i ide ka američkoj granici. Od početnih 4.000 ljudi koji su krenuli iz Gvatemale, Hondurasa i El Salvadora, navodno ih je sad čak 14.000 jer su im se pridružili i Meksikanci.

Kao oštar protivnik imigracije, Tramp je potom poručio svima koji smatraju da bi trebalo da brane tu ideju da dobropogledaju šta se u Evropi dogodilo u poslednjih pet godina. "Jedino što sada mogu da kažu je da bi vleliponovo da donesu odluku", poručio je američki predsednik na svom Tviter nalogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: