Član Pusi rajota u teškom stanju, otrovan?

Član ruskog benda "Pusi rajot" Pjotr Verzilov, koji je utrčao na teren u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu ove godine, primljen je u moskovsku bolnicu.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2018.

00:23

Član Pusi rajota u teškom stanju, otrovan?
Foto: Gettyimages/Mark Kolbe

On se nalazi u teškom stanju, rekla je članica grupe Veronika Nikulšina, i dodala da ne isključuje mogućnost da je Verzilov otrovan.

Prema njenim rečima, on je počeo da se oseća loše u četvrtak uveče, par sati posle njenog suđenja za neizvršavanje naredbi policajca na koje je on došao da je podrži.

"Uveče je počeo da se oseća loše. Izgubio je vid, vid mu je bio zamračen. Pripisali smo to iscrpljenosti ali se posle pogoršalo, nije mogao da govori, nije me prepoznavao", rekla je Nikulšina, inače Verzilovljeva partnerka.

Ona je za radio Eho Moskve navela da "ne isključuje mogućnost da se radi o spoljnoj intervenciji", ali da čeka rezultate medicinskih pregleda. Nikulšina je navela da Verzilov nije imao prethodnih medicinskih problema te vrste i da nije koristio drogu ili alkohol.

Zabrinutost zbog stanja Verzilova, kanadskog državljanina, izrazio je i kanadski premijer Džastin Trudo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: