Petak, 15.06.2018.

20:13

"Cvetković daje iskaz, garantovana mu sva prava"

Ministar Nebojša Stefanović rekao je da su novinaru Stefanu Cvetkoviću, koji u Upravi kriminalističke policije daje iskaz, garantovana sva prava.

Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nestali novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nađen je živ i zdrav danas u ranim poslepodnevnim satima u širem rejonu te opštine.

"Pošto vidim da je bilo zabrinutosti - on ima sva prava, pružene su mu sve mogućnosti pravne zaštite, njegova bezbednost je potpuna, u zgradi MUP-a je, ima i potpunu zdravstvenu zaštitu. Ali čitava priča je dosta čudna", rekao je Stefanović za RTS.

Očekuje da će se u naredna dva dana znati kompletna istina šta se dogodilo, ko je u svemu tome učestvovao i zbog čega.

"Očekujem da ćemo do kraja večeri imati kompletnu prvu izjavu (Cvetkovića), nakon čega ćemo konsultovati tužioca, a za dalje korake", rekao je ministar.

Stefanović kaže da je ostvaren određeni napredak u istrazi.

"Od početka se pojavljuju informacije koje nisu konzistentne sa informacijama dobijenim direktno tokom istrage", ukazao je on.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je nekoliko detalja do kojih je do sada došla istraga slučaja nestanka novinara Stefana Cvetkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: