Rekonstrukcija - od "ne plašim se" do "ne volimo promene"

Potrebna je rekonstrukcija Vlade i želim da taj posao počne što pre, rekla je nedavno premijerka Srbije Ana Brnabić.

Izvor: B92

Nedelja, 25.03.2018.

20:08

Rekonstrukcija - od
Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Gotovo je izvesno da vladu napusta ministar privrede Goran Knežević, pre svega iz zdravstvenih razloga. Mogao bi da ga zameni aktuelni gadonačelnik Beograda. Siniša Mali a pominje se i kao ministar finansija umesto Dušana Vujovića koji je vec izjavo da se sa najavljenim povećanjem plata i penzija ne slaže. U Vladu će možda i Goran Vesić kome bi mogao da pripadne deo rasparčanog ministarstva saobraćaja i infrastrukture koji vodi Zorana Mihajlović. Njeno mišljenje o radu Ane Brnabić više puta nije skrivala. A gde su u svemu tome socijalisti?

"Mislim da je neozbiljno što me to pitate. PItajte me za ono što je važno, inako nemaju šta da rade pa se prepucavaju po novinama. Rekao sam Ani da što se nas tiče uopšte ne mora da razgovara s nama. Mi ne volimo promene", rekao je ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić.

Predsednik čija će biti poslednja, promene voli. Da će ih biti potvrdio je i njegov najbliži saradnik, ministar unutrašnjih poslova koji se za svoju fotelju ne plaši

"Svaki ministar uvek treba da ima u vidu da nije bogomdan, već da ga na tom mestu održavaju rezultati rada. Niti se plašim, niti me tangiraju takve priče", rekao je Nebojša Stefanović.

Stefanovic najavljuje da bi rekonstruisani kabinet Ane Brnabic u novom starom sastavu mogao da zaseda za oko mesec dana. Paralelno sa izborom prvog čoveka prestonice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: