POGINULA MAJA TASIC, SEF KABINETA MINISTRA SVILANOVICA

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.03.2001.

12:15

Default images
Maja Tasic-Marsicevic, sef Kabineta saveznog ministra za inostrane poslove, narodni poslanik DOS-a u Skupstini Srbije i clan predsednistva Gradjanskog saveza poginula je u subotu uvece u saobracajnoj nesreci. Ministarstvo unutrasnjih poslova Srbije potvrdilo je da je u subotu oko 20.00 casova na raskrsnici ulica Partizanske avijacije i Stojana Aralice na Bezanijskoj kosi doslo do sudara dva vozila u kome je smrtno stradala Maja Tasic-Marsicevic, a povredjene su cetiri osobe, javlja SRNA. Sudarili su se putnicko vozilo marke "krajsler" kojim je upravljao Misa Tasic iz Beograda i putnicko vozilo marke "mercedes", kojim je upravljao Ahmet Arifi iz Zemuna. U saobracajnoj nesreci, kako se navodi u saopstenju MUP-a, teze su povredjeni Misa Tasic, Maja Tasic i Veselj Sabanovic, a lakse Avni Bektasi i Ahmet Arifi. Po prijemu u Urgentni centar Medicinskog fakulteta u Beogradu Maja Tasic je podlegla povredama.

Nakon saobracajne nesrece u kojoj je poginula Maja Tasic-Marsicevic, u javnosti su pocele da se raspredaju price da li se radi samo o saobracajnom udesu. Tome su svakako doprinela i prethodna iskustva kada su pogibije politicara u Srbiji u pitanju, ali i pisanje nekih dnevnih listova da je vozac mercedesa sa kojim se sudario "dzip krajsler", za cijim je volanom sedeo Majin suprug, navodno pobegao sa lica mesta. Kako saznaje Radio B92 iz veoma dobro obavestenih krugova, za sada nema mesta bilo kakvim sumnjama o mogucem atentatu. Vozac mercedesa Arifi Ahmet nije pobegao sa mesta nesrece i povredjen je kao i tri njegova saputnika, od kojih dvojica teze i nalaze se na Klinickom centru. Suprug Maje Tasic, Misa, takodje je tesko povredjen. Ima prelome obe kljucne kosti, vise rebara i povrede pluca zbog kojih je tokom noci, nakon otpustanja, ponovo vracen u bolnicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: