ANDJELKOVIC: MILOSEVIC JEDINI JER SU SVI DRUGI ODUSTALI

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2000.

00:00

Default images
Aktuelni predsednik Socijalisticke partije Srbije Slobodan Milosevic bice jedini kanidat za predsednika stranke na kongresu 25. novembra jer niko od preostalih sedam funkcionera koje su predlozili stranacki odbori nije zeleo da prihvati kandidaturu, izjavio je generalni sekretar SPS-a Zoran Andjelkovic. U izjavi za beogradski dnevnik "Glas javnosti" Andjelkovic je naveo da je podrsku vise partijskih organizacija imalo osam kandidata. "Profesor Mihajlo Markovic, na primer, rekao je da ne zeli da dobije politicku funkciju na kongresu. Milomir Minic i Milan Milutinovic takodje nisu zaintersovani za ovu funkciju. Branislav Ivkovic, takodje. Ivica Dacic smatra da bi mu odgovoarala neka druga funkcija u partiji, a Zeljko Simic je napustio SPS", rekao je Andjelkovic. On je kazao da je lista kandidata za republicke izbore usvojena jednoglasno, u dva kruga glasanja, na sednici Glavnog odbora sa predsednicima okruznih odbora, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: