Subota, 24.12.2022.

21:10

Žena uzela pravdu u svoje ruke i ubila lopove

Američka policija uhapsila je ženu iz Misurija koja je ubila dvojicu muškaraca, nakon što joj je ukraden automobil, preneo je "Foks njuz".

Izvor: Tanjug

Žena uzela pravdu u svoje ruke i ubila lopove
Foto: Tanjug/AP Photo/Ted S. Warren

Demeša Kolman (35) optužena je za dvostruko ubistvo, a na teret joj se stavljaju ubistva Darijusa Džeksona (19) i Džozefa Farara (49), koje je likvidirala na benzinskoj pumpi.

Policija je pronašla Farara u blizini benzinske pumpe sa ranom u grudima, dok je Džekson, koji je ležao pored automobila, takođe pogođen u torzo. Treći muškarac je pogođen u glavu tokom pucnjave, ali je preživeo, prema pisanju lista "Sent Luis post-dispeč". Dodaje se da se ne zna ko je od trojice muškaraca ukrao automobil i da li su ga uopšte ukrali. Policija je, nakon pregledanog snimka, saopštila da je Kolman prišla benzinskoj stanici, u društvu muškarca koji je nosio oružje. Ona je, potom, otvorila vrata i počela da puca iz svog pištolja. Kolman je rekla detektivima da je otišla na benzinsku pumpu da povrati ukradeni automobil, a dosad nije imala kriminalni dosije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Povlače se, kraj?

Trupe američke vojske počele su da se povlače iz Nigera, kako se navodi u zajedničkom saopštenju vojnih resora SAD i Nigera.

11:14

9.6.2024.

1 d

Podeli: