Četvrtak, 12.06.2003.

23:20

G17 Institut proslavio dve godine rada

Izvor: Beta

Default images

G17 Institut obeležio je u četvrtak uveče dve godine rada na istraživanju makroekonomske politike, savremenih ekonomskih trendova, poslovne ekonomije, evropskih integracionih procesa, institucionalnih i pravnih reformi. Na svečanosti u Etnografskom muzeju, izvršni direktor Instituta
Milko Štimac kazao je da je Institut osnovan zbog promovisanja i
praktične primene ideja moderne tržišne ekonomije, otvorenog i
demokratskog društva, kao i vladavine prava kroz svoje programe,
projekte i druge aktivnosti. Istrazivačka institucija G17 Institut nastala je u januaru 2001. godine iz nevladine organizacije Grupe 17 (G17), koja je okupljala ekonomiste i stručnjake iz drugih društvenih nauka.

Proslavi su prisustvovali i članovi saveta G17 Instituta Mlađan Dinkić i Miroljub Labus, direktor Odeljenja za institucionalne i pravne reforme G17 Instituta Aleksandra Jovanović, šef beogradske kancelarije Svetske banke Rori O'Saliven, viceguverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: