Svet 0

28.03.2024.

23:42

Velika crna rupa progutala dva automobila VIDEO

Velika rupa otvorila se na ulici na jugoistoku Rima i progutala dva parkirana automobila.

Izvor: Index.hr

Velika crna rupa progutala dva automobila VIDEO
Profimedia

Podeli:

Rupa veličine 10 metara i duboka oko 10 metara otvorila se u ranim jutarnjim satima, javljaju italijanski mediji pozivajući se na lokalnu policiju.

Fotografije i videozapisi velikog kratera brzo su se proširili društvenim mrežama.

Nema izveštaja o žrtvama, a hitna pomoć je rekla da na ulici nije bilo ljudi tokom incidenta. Na meesto događaja došli su lokalna policija i vatrogasci.

Policija je tokom noći zatvorila ulicu i osigurala ugroženo područje u naselju Kvadraro. Na fotografijama se vide parkirani i drugi automobili pored rupe, koje je trebalo ukloniti.

Česta pojava u italijanskim gradovima

U većim italijanskim gradovima krateri se često otvaraju. Krajem februara, ogromna rupa u Napulju u južnoj Italiji progutala je nekoliko automobila u prometnoj četvrti.

Ni u Rimu takvi incidenti nisu retki. Jedan je od razloga za to jeste starost italijanske prijestonice u kojoj su se iskopavanja i građevinski radovi izvodili stotinama godina.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: