Svet 4

22.03.2024.

21:04

Javio se Medvedev: "Smrt za smrt"

Stravičan teroristički napad dogodio se u koncertnoj dvorani "Krokus Siti" na severozapadu Moskve.

Izvor: Novosti

Javio se Medvedev: "Smrt za smrt"
Tanjug/AP Photo/Dmitry Serebryakov

Podeli:

Više osoba je ubijeno i ranjeno. 

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se povodom napada i poručio da će svi teroristi biti uništeni. 

"Teroristi razumeju samo uzvratni teror. Nikakva suđenja ili istrage neće pomoći ako se sili ne suprotstavi silom, a smrti totalnim egzekucijama terorista i represijama nad njihovim porodicama. Ako se utvrdi da se radi o teroristima kijevskog režima, pozabavićemo se njima injihovim ideološki inspiratorima - drugačije nije nemoguće. Svi oni moraju biti pronađeni i nemilosrdno uništeni. Uključujući zvaničnike države koja je počinila takav zločin. Smrt za smrt", rekao je Medvedev.

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: