Svet 0

07.03.2024.

23:37

Rusi su ih razneli: "Likvidirani su"

Ruski avioni pogodili su dve baze kojima su upravljali borci u sirijskoj provinciji Idlib, izjavio je danas admiral Vadim Kulit.

Izvor: Tanjug

Rusi su ih razneli: "Likvidirani su"
Profimedia

Podeli:

Kulit je visoki zvaničnik ruskog centra koji ima za cilj pronalaženje rešenja za situaciju u Siriji.

On tvrdi da je u napadima poginulo 20 antivladinih militanata.

Kulit je rekao da su napadi izvedeni u utorak, preneo je Rojters.

On je kazao da su u napadima uništene "dve lokacije koje služe kao baze za borce koji učestvuju u granatiranju snaga sirijske vlade".

"Više od 20 terorista je likvidirano", istakao je Kulit.

On je, takođe, naveo da je u protekla 24 sata jedan vojnik sirijske vlade poginuo kada su se vladine snage našle pod vatrom u provinciji Latakija.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: