Svet 0

24.05.2024.

12:41

Palma: Rezoluciju o Srebrenici predložila Nemačka koja je genetski genocidna

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je danas u Nišu komentarisao usvajanje sramne rezolucije o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a.

Izvor: B92.net

Palma: Rezoluciju o Srebrenici predložila Nemačka koja je genetski genocidna
M.K./ATAImages

Podeli:

"Najveći apsurd predložene rezolucije o Srebrenici je taj što ju je predložila Nemačka koja je genetski genocidna. Da ne idemo dalje u istoriju dovoljni su Prvi i Drugi svetski rat", izjavio je Dragan Marković Palma.

"Glasanje u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija pokazalo je da evropske države, osim Mađarske, Grčke, Slovačke i Kipra, ne odlučuju samostalno i da su zeleno svetlo stisle zbog nečijeg telefonskog poziva i sada se zbog toga crvene", rekao je Marković.

"Ivica Dačić i ja u potpunosti podržavamo Aleksandra Vučića u borbi protiv međunarodne nepravde. Vučić je pokazao da je pravi lider slobodarskog sveta. Vučić je na pravi način branio i odbranio Srbiju od međunarodne nepravde. To je video ceo svet", rekao je Dragan Marković Palma koji je u Nišu zajedno sa prvim na listi '"Aleksandar Vučić Niš sutra" Dragoslavom Pavlovićem razgovarao sa građanima Niša.

Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme je deo liste "Aleksandar Vučić Niš sutra", koja je pod rednim brojem jedan glasačkih listića u Nišu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

53 min

Podeli: