Svet 0

23.05.2024.

14:05

Haos i hapšenje zbog "testamenta": Biznismen tvrdi da mu je Berluskoni ostavio milione, jahtu, vile...

Italijanski biznismen koji živi u Kolumbiji je uhapšen u slučaju navodno lažnog testamenta koji je ostavio pokojni trostruki bivši premijer i medijski mogul Silvio Berluskoni.

Izvor: ansa.it

Haos i hapšenje zbog "testamenta": Biznismen tvrdi da mu je Berluskoni ostavio milione, jahtu, vile...
Profimedia

Podeli:

Berluskoni je preminuo u junu prošle godine u 86. godini, dominirajući italijanskim javnim životom kontroverzne tri decenije.

Marko Di Nuncio, torinski preduzetnik koji živi u toj južnoameričkoj zemlji, uhapšen je po nalogu kolumbijskih vlasti, zbog slučaja Berluskonijevog "fantomskog" kolumbijskog testamenta.

U međuvremenu, milanski tužioci Marčelo Viola i Roberta Amadeo zatvorili su istragu zbog zahteva za suđenje 55-godišnjaku zbog falsifikovanja testamenta i pokušaja iznude nad pokojnom decom harizmatičnog Berluskonija.

Di Nuncio je objavio testament u kojem je tvrdio da mu je pred notarom u Kolmbiji, gradu Kartaheni, Berluskoni zaveštao 26 miliona evra, jahtu, vile na Antigvi i dva odsto svojih medija bankarskom i građevinskom divu Fininvestu.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: