Svet 0

15.04.2024.

11:50

"Moćna operacija Irana odgovor na agresivne akcije Izraela"

Iranski predsednik Ebrahim Raisi pohvalio je diplomatski i vojni sektor u zemlji za interakciju i koordinaciju u sprovođenju nedavne uzvratne operacije protiv, kako je naveo, "vojnih ciljeva izraelskog režima na okupiranim teritorijama".

Izvor: Tanjug

"Moćna operacija Irana odgovor na agresivne akcije Izraela"
Profimedia

Podeli:

"Moćna, istorijska i pobednička operacija iranskih oružanih snaga je odgovor na agresivne akcije cionističkog režima protiv konzularnog odeljenja Ambasade Irana u Siriji. Islamska Republika Iran je na vrhuncu svoje moći i veličine, a ovim ponosnim činom, pored ispunjenja obećanja o kažnjavanju neprijatelja i agresora, dirnuta su srca naroda sveta, islamskog naroda i potlačenog naroda Palestine“, rekao je Raisi na sednici vlade, prenosi agencija Tasnim.

Iran je u noći između subote i nedelje lansirao stotine projektila i dronova prema Izraelu, u znak odmazde za vazdušni napad na iranski konzulat u Damasku 1. aprila, u kojem je ubijeno sedam iranskih vojnih komandanata u Siriji.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: