Svet 0

11.04.2024.

9:25

Kraj; Likvidirani su

Tokom antiterorističke operacije na Severnom Kavkazu likvidirana dva militanata koja su planirala diverzije i terorističke napade, saopštio je Nacionalni antiteroristički komitet.

Izvor: Sputnjik

Kraj; Likvidirani su
Profimedia/Sputnik

Podeli:

Na teritoriji na kojoj se izvodila operacija ranije danas je uveden režim protivterorističke operacije.

"Dok su pripadnici snaga bezbednosti sprovodili operativnu potragu u Kabardino-Balkarskoj Republici, primljene su informacije o lokaciji naoružanih lica koja su učestvovala u terorističkim aktivnostima" navodi se u saopštenju i dodaje da su ih tokom noći specijalne snage Federalne službe bezbednosti Rusije blokirale na teritoriji Naljčika.

Takođe se navodi da su, kao odgovor na zahtev da polože oružje i predaju se vlastima, militanti otvorili vatru na pripadnike policije.

Kako je precizirano, protivteroristička operacija u Naljčiku, prestonici Kabardino-Balkarske Republike, završena je na mestu borbenih dejstava. Među pripadnicima snaga bezbednosti i civilima nema ranjenih.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: