Svet 3

07.04.2024.

18:01

Direktna pretnja: ''Izgorećete na ulicama Gaze"

Vojno krilo palestinske militantne grupe Hamas, brigada Al Kasam poručila je izraelskoj vojsci da će njeni pripadnici ''goreti na ulicama Gaze''.

Izvor: Tanjug

Direktna pretnja: ''Izgorećete na ulicama Gaze"
Tanjug/AP Photo/Leo Correa

Podeli:

''Možete ući u ulice Gaze, ali ćete svaki put izgoreti na našim ulicama, zahvaljujući nesalomivoj rabrosti naših boraca'', poručili su priapdnici Al Kasama u video-poruci koju suobjavili na društvenim mrežama, prenosi agencija Anadolija.

Oni su takođe objavili snimak sukoba svojih pripadnika sa izraelskim vojnicima, kao i uništavanja vozila izraelske vojske.

Brigada Al Kasam objavila je kasno sinoć da je 14 izraelskih vojnika neutralizovano iz neposredne blizine u području Kan Junisa na jugu Gaze, kao i da su mnogi izraelski vojnici povređeni.

Ranije danas izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je da je Izrael ''Izrael na korak od pobede'' i da je ''Hamas taj koji sprečava dogovor o taocima''.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: