Region 0

25.05.2024.

18:48

Objavljeni prvi snimci: Telo poginulog zarobljeno pod olupinom, povređene izvlače helikopterom FOTO

Danas poslepodne kod Zagreba se srušio avion u Ježdovcu. Avion se srušio nedaleko od piste ubrzo posle poletanja.

Izvor: 24sata.hr

Objavljeni prvi snimci: Telo poginulog zarobljeno pod olupinom, povređene izvlače helikopterom FOTO
Profimedia

Podeli:

Vatrogasci su uspeli da lociraju mesto pada aviona, Civilna zaštita je potvrdila je da je jedna osoba poginula, a prema njihovoj objavi na letu je bilo pet putnika.

Kako prenose hrvatski mediji jedno telo se nalazi pod olupinom aviona, tri su povređene a navodno se za jednom osobom još traga.

Kako javljaju hrvatski mediji u avionu koji se srušio nalazili su se padobranci koji su vojna lica pa celu akciju spašavanja, ali i istrage oko pada preuzeće vojska.

"Danas, 25. maja 2024. u 16.13 sati dobili smo dojavu od OCCZ-a o mogućem padu manjeg aviona na području Lučkog. Na teren su odmah upućeni timovi HGSS Stanice Zagreb, Samobor i Karlovac, te su trenutno na terenu s ostalim operativnim snagama vatrogasaca, policije i HMS", rekli su iz Hrvatska gorska služba spasavana.

Povređene osobe izvlače helikopterom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

18 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

13 h

Podeli: