Region 0

21.04.2024.

22:00

Upozorenje: Veje u Severnoj Makedoniji VIDEO

Sneg od jutros veje u mnogim mestima širom Severne Makedonije!

Izvor: Blic.rs

Upozorenje: Veje u Severnoj Makedoniji VIDEO
EPA-EFE/LISI NIESNER

Podeli:

Kako se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, jedan od najpoznatijih ski centara u zemlji, Popova Šapka već je zavejan!

Sneg veje i na putu kičevo-Straja, a ekipe "Makedonijapata" se staraju da se put blagovremeno očisti, te su svi magistralni i lokalni putevi za sada prohodni.

"Snežna idila u aprilu duž makedonskih magistrala i viših mesta. Naročito sneg veje na putu Kičevo-Straja. Međutim, sve je prohodno", navodi se na instagram profilu "skopje1mk".

"Ako putujete ka prevoju Straža, budite izuzetno oprezni, jer pada veliki sneg", stoji u opisu objave na već pomenutom instagram profilu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: