Razno

12.03.2024.

0:00

B92.net – uvek uz vas!

Nakon 28 godina i više od dva miliona objavljenih tekstova došao je trenutak za najveći i najobimniji redizajn našeg portala. Zakoračite sa nama u budućnost B92.net.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92

B92.net – uvek uz vas!

Podeli:

Od te, sada već davne 1996. godine, portal B92.net prošao je kroz nebrojeno izmena i promena. Neke od njih bile su veće, neke manje, neke čak i neprimetne korisnicima. Svakako u prethodne gotovo tri decenije promena je bila jedina prava konstanta. Sada je došlo vreme za najveću.

B92.net dobio je novo lice. I ne samo B92.net, već i svi portali u okviru celine – sajtovi Superžena, 92Putovanja, B92.TV i, kao najveći "novitet" B92.sport.

Precizno izvedena (r)evolucija vaše omiljene digitalne destinacije za najbrže, najrelevantnije i najkvalitetnije informacije kreirana je kako bi omogućila da nastavimo da budemo internet adresa koju najradije posećujete. Više od dve milijarde otvorenih strana godišnje i sedmocifren broj vaših komentara na naše tekstove nas na to obavezuju.

Kroz pažljiv redizajn i tehnološka unapređenja, B92.net (p)ostaje vaš prozor u svet, još više prilagođen vašim potrebama i željama.

Inovativna tehnologija

B92.net od sada stoji na potpuno novoj platformi koja će omogućiti da brže dolazite do sadržaja, ali i doneti stabilnost u radu i jednostavnost u korišćenju.

Bilo da nas posećujete sa desktop računara, laptopa, tableta ili pametnog telefona, iskustvo čitanja biće intuitivno i uzbudljivo. Aplikacije za Android i iOS uređaje podižu mobilnost na novi nivo, čineći vesti dostupnim bilo gde i bilo kada.

Tagovi za lakšu pretragu

Tražite specifične informacije? Interesuju vas neke konkretne teme?

Sada ćete ih pronaći lakše nego ikada pre. Uvođenjem tagova omogućavamo vam da pratite ključne teme i prilagodite sadržaj vašim interesovanjima. Brza i precizna pretraga čini istraživanje efikasnijim i personalizovanim.

Redizajnirani sajt nije samo mesto gde čitate vesti. To je prostor u kom možete da se udobno smestite u svet informacija.

Sa proširenim formatom stranica, skladnijim dizajnom i optimizovanom navigacijom, svaka stranica postaje "mamac" za dalje istraživanje.

B92.net je prilagođen vašim potrebama, pružajući besprekorno iskustvo čitanja.

Volite da komentarišete članke? Volećete još više

Svi znamo da komentari ispod naših tekstova često “dobiju” svoj život i da diskusija u njima nekad ne prestaju ni dugo nakon što je tema članka postala “stara vest”.

Da bi vam komentarisanje, ali i čitanje komentara ubuduće bilo lakše, otvoena je mogućnost čitaocima da odgovore direktno na pojedinačne komentare.

Ne brinite, kao i sada, postojaće jasno definisane granice. Naša moderacija vredno radi tako da nijedan komentar koji ne zadovoljava standarde ne bude objavljen.

Kvalitet pre svega

Sadržaj ostaje ključna karakteristika B92.net. S redizajnom, otvaramo prostor da dodatnu pažnju posvetimo autorskim tekstovima, stavljajući fokus na dublje analize, intervjue i ekskluzivne priče kojima ćemo vam osvetliti sve aspekte događaja.

B92, sport i tačka!

Za sve sportske fanatike, vest koja će odjeknuti. Slušajući vaše želje, sportske vesti od sada su dostupne na posebnoj adresi –B92.sport.

B92.net

B92 i sport, dva termina stvorena da idu zajedno, donose potpuno novo korisničko iskustvo. Radikalno novi dizajn, dodatne funkcionalnosti, veća preglednost – sve to ubuduće biće B92.sport.  

Sveže informacije, najpreciznije analize, intervjui sa ljudima koji oblikuju svet sporta, autorski tekstovi naših novinara... znače da ćete uvek biti u toku sa najnovijim rezultatima, transferima i ekskluzivnim sportskim sadržajima.

U rubrici “U fokusu” imaćete prilike da pročitate šta o aktuelnostima iz sveta sporta misle novinari naše redakcije.

Naše kolege za vas sa mesta događaja otkrivaju tajne najvećih sportskih manifestacija. I ove godine bićemo na svim najvećim teniskim turnirima, Olimpijskim igrama, Prvenstvu Evrope u fudbalu, na ključnim utakmicama naših timova i reprezentacija. Sve to kako vam nijedan detalj ne bi ostao neispričan.  

Specijali u novom ruhu

Specijali po kojima su naše sportske stranice uveliko prepoznatljive dobijaju novu dimenziju, pružajući vam dublji uvid u teme koje su vam važne.

B92.net

Već sada pred vama su dva "sezonska" košarkaška specijala – Evroliga i NBA. Rezultati "večitih" u Evropi, kao i uspesi Jokića i kompanije "preko bare" prate se sa posebnom pažnjom.

I to nije ni izbliza sve. Godinama kroz naše specijale slavimo Novakove trijumfe na grend slemovima i nastavićemo tako i ubuduće. A dok se planeta sprema za Igre u Parizu i EURO u Nemačkoj, redakcija B92.sport vredno se priprema za praćenje naših (i ne samo naših) učesnika na njima.

A da biste sve saznali prvi, pratite nas i na našim nalozima na društvenim mrežama. Čekamo vas – Facebook, Instagram, X (Twitter), TikTok, Viber…

Superžena

Novo lice – odvažno, moderno i upečatljivo – dobila je i Superžena. Superžena je više od portala, to je virtuelna oaza za sve žene koje žele da budu i informisane i inspirisane.

B92.net

Posvećena pružanju relevantnih, autentičnih i inspirativnih sadržaja, Superžena je nezaobilazna destinacija za svaku savremenu ženu.

Širok spektar ženskih tema – od lifestyle i zdravlja, do karijere, porodičnih odnosa i ličnog razvoja – kojima se Superžena bavi odražava raznolikost, snagu i lepotu života.

Ne samo da nudi informacije, Superžena i osnažuje žene da se razvijaju, ostvaruju svoje ciljeve i budu najbolja verzija sebe.

B92.net

Život moderne žene je uzbudljiv i dinamičan, a Superžena je tu da prati taj ritam. Naši članci, intervjui, vodiči i saveti dizajnirani su kako bi pružili praktičnu podršku i inspiraciju.

Praćenjem aktuelnih trendova, inovacija i društvenih promena, nastojimo da budemo korak ispred, nudeći vam sveže perspektive i ideje.

Kao i do sada, Superžena vas čeka i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Viber…

92Putovanja

Dobro došli na stranice rubrike 92Putovanja. Otkrijte sa nama svet kroz jedinstveni objektiv – 92Putovanja vaša su digitalna destinacija posvećena istraživanju čuda naše zemlje, skrivenih dragulja u regionu i nezaboravnih avantura širom planete.

B92.net

92Putovanja ne nudi samo informacije o destinacijama. Mi stvaramo priče o putovanjima koje oblikuju vaše avanture. Bilo da sanjarite o tajanstvenim mestima u Srbiji, o ekskluzivnim destinacijama u regionu ili o dalekim obalama sveta, mi smo tu da budemo vaš vodič.

Na ovim stranicama kombinujemo globalnu perspektivu sa lokalnim šarmom, donoseći vam najnovije informacije o putovanjima, vodiče, savete i priče putnika. Želja nam je da povežemo ljubitelje putovanja i zajedno istražujemo kroz različite kulture, običaje i doživljaje.

Mi nismo turistički vodič – mi smo inspiracija za nove avanture.

B92.net

Bilo da sanjarite o ekskluzivnim destinacijama, tražite savete o putovanjima ili želite da otkrijete skrivene bisere u Srbiji, 92Putovanja su tu da ispune vaše putničke snove. Uđite u svet gde svaka destinacija ima svoju priču, a svako putovanje postaje nezaboravna avantura.

Pridružite nam se u istraživanju svetskih čuda, lokalnih čarolija i nezaboravnih putničkih trenutaka.

Neretko, naročito kada tragamo za inspiracijom ili se spremamo za putovanje, želimo da saznamo što više o destinaciji koja nas zanima. Sada je to, zahvaljujući rubrici Destinacije na stranicama 92Putovanja, nikad lakše. Sve informacije, sve vesti, svi putopisi, sve što bude objavljeno o nekoj zemlji – biće lako dostupno na jednom mestu.

Naša strast leži u promovisanju lokalnih blaga i skrivenih dragulja. Upoznajte neistražene kutke Srbije, probudite avanturistički duh u sebi. Stranica posvećena Srbiji krije mesta koja čekaju da ih baš vi otkrijete.

Putujte s nama!

I to nije sve

U narednom periodu spremamo za vas još iznenađenja – nove proizvode, nove funkcionalnosti i mogućnosti. Nadamo se da ćete u njima uživati jednako koliko ćete, sigurni smo, uživati u novinama koje danas predstavljamo.

Čitamo se!

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: