Politika 0

30.03.2024.

19:16

Orlić odbrusio Đilasu: "Uzela lopuža da deli ocene o tuđem poštenju"

Vladimir Orlić poručio je da se bivši režim "oduzeo" kada je video rejtinge u Beogradu, pa zbog toga odustaje od istih. On je time odgovorio na nove izjave Dragana Đilasa.

Izvor: B92

Orlić odbrusio Đilasu: "Uzela lopuža da deli ocene o tuđem poštenju"
F.S./ATAImages

Podeli:

"Jašta: svud se nešto "dodaje", samo se bivši režim - kad je video rejtinge u Bg - oduzeo. Pa sad više neće na izbore uopšte. Stiže i novi slogan u tu svrhu:

Nema pobede u Bg bez pobede u Srbiji! A pošto nismo pobedili u Srbiji, ne možemo ni u Bg, logično. Zato: svi na holidej!", napisao je Orlić na mreži Iks. 

Orlić je nešto kasnije komentarisao i pizjavu Dragana Đilasa o izboru Miloša Vučevića za mandatara nove Vlade i poručio da je licemerno da osvedočeni lopovi govore o nečijem poštenju.

"Uzela lopuža da deli ocene o tuđem poštenju, kriminalac i moralna nula o tuđim kvalitetima? Za laž i pljačku jedino u životu bio ekspert, u politici uvek - mizerija nesposobna. Takav može Milošu Vučeviću samo da pljune pod prozor. Mada, pitanje je..  verovatno je i za to nesposoban", napisao je Orlić na mreži Iks. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: