Politika 2

26.03.2024.

15:55

Opozicija objavila Vučićevu umrlicu; Nižu se reakcije: "Za ovakve bolesnike lečenje bi moralo biti obavezno"

Nakon što je opozicija objavila umrlicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nižu se reakcije.

Izvor: B92.net

Opozicija objavila Vučićevu umrlicu; Nižu se reakcije: "Za ovakve bolesnike lečenje bi moralo biti obavezno"
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ nr

Podeli:

Aleksandar Vulin reagovao je na umrlicu za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koju su pripadnici opozicije okupljene oko Dragana Đilasa ištampali i postavili na društvenim mrežama.

"Za ovakve bolesnike lečenje bi moralo biti obavezno, ali u zatvorskoj bolnici", poručio je Vulin.

Malović: Čin mržnje i nemoći srpske opozicije

Pored Vulina, oglasio se i član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Najnovija pretnja smrću Aleksandru Vučiću u vidu umrlice koja se štampa i deli predstavlja poslednji čin mržnje i nemoći srpske opozicije ujedinjene protiv sopstvene države.

Oni koji su na najgori način iskoristili tragediju koja se desila i pod velom borbe protiv nasilja pokušali ponovo sebe na silu da dovedu na vlast, očigledno sada počinju da pucaju po svim šavovima i svoj bes što ne uspevaju da se dočepaju ponovo državne kase i da je pljačkaju više uopšte ne mogu da kontrolišu.

Ovakve pretnje po život predsednika ne smeju da se tolerišu i zato pozivam nadležne organe da što pre reaguju u skladu sa zakonom, a građane pozivam da im ponovo svima 2. juna pokažu šta misle o njihovoj morbidnoj i poremećenoj politici i jasnim pozivima na nasilje!

Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić."

Petrović: Još jedna u nizu sramnih aktivnosti Đilasovih sledbenika

Član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Luka Petrović najoštrije je danas osudio širenje mržnje na društvenim mrežama, apelujući na učesnike političkog života u našoj zemlji da se fokusiraju na izgradnju društva zasnovanog na poštovanju, toleranciji i zajedničkim vrednostima.

"Najoštrije osuđujem neumesnu objavu čitulje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama. Ovo predstavlja još jedan u nizu sramnih i nemoralnih aktivnosti koje sprovode sledbenici Đilasove politike. Smatram da ovakva vrsta insinuacije ne samo da je neprihvatljiva, već i duboko uznemirujuća, odražavajući nedostatak osnovnih moralnih vrednosti. U moru kontroverznih i etički upitnih poteza, ovaj događaj se izdvaja kao dno koje do danas još niko nije uspeo da dotakne. Ovaj čin nije samo puka demonstracija nemaštovitosti i manjka kreativnosti, već i alarmantan pokazatelj apsolutnog nedostatka vizije i misije u vođenju političke kampanje", naveo je Luka Petrović u saopštenju za medije.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

16 h

Podeli: