Politika 4

24.03.2024.

14:38

Za Jovanovića je pred domaćom publikom "NATO agresija", a pred francuskom – "NATO intervencija" FOTO/VIDEO

Miloš Jovanović danas je izjavio da obeležavamo 25. godišnjicu NATO agresije, međutim, u svom doktoratu Jovanović je bombardovanje navodio kao "vojnu intervenciju", prenosi "Detektor laži".

Izvor: B92

Za Jovanovića je pred domaćom publikom "NATO agresija", a pred francuskom – "NATO intervencija" FOTO/VIDEO
M.K./ATAImages

Podeli:

"Sve bi to bilo u redu da je isti ovaj Miloš Jovanović imao hrabrosti da agresiju pomene u Francuskoj gde je branio svoj doktorat u čijem naslovu je stajalo: 'Vojna intervencija NATO protiv SRJ 1999.' Poistovetio je stradanje Srba, dece, razaranje zemlje NATO bombama sa terminom koji se koristi u medicini i stomatologiji. Nisu Srbima radili stomatološke intervencije, Miloše, nego su ubijali!" navodi se u objavi na profilu "Detektor laži" na društvenoj mreži "X"

.

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: