Politika 2

20.03.2024.

19:20

Vučević: Opozicija ne razume potrebe sopstvene države

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izdao je saopštenje u kome navodi da se Srbija ne voli samo kada se pobeđuje na izborima, već i kada se na njima gubi, ali da to opozicija ne razume.

Izvor: B92

Vučević: Opozicija ne razume potrebe sopstvene države
F.S./ATAImages

Podeli:

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Srbija se ne voli samo kada se pobeđuje na izborima. Srbija se voli uvek i kada se na izborima gubi. Nažalost, naša opozicija to ne razume.

Njima Dom Narodne skupštine nije hram srpske demokratije, oni su mu okna srpskim barjakom razbijali.

Nije im ni skupštinska govornica mesto gde se iznose argumenti, za njih je reč o podijumu za iznošenje frustracija, besmisleno urlikanje, za nasilništvo i skaradnosti svake vrste.

Nikada nisu razumeli potrebe sopstvene države i nikada je nisu doživeli kao našu zajedničku kuću. Za njih nema dovoljno jeftinih predstava, ukoliko je plen u vidu narodnih resursa dovoljno skup.

Zna to narod, zato ih i neće. Otud silni porazi na svim nivoima godinama unazad.

Znaju to i oni, zato i pokušavaju da unize srpske institucije od najvišeg ugleda.

Neće im to poći za rukom. Uniziće samo sebe."

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: