Politika 1

19.03.2024.

15:48

Brnabić direktno Đilasu: Kako ste od odmarališta za decu napravili "Velikog brata"?

Ovo je prvi mandat u kome je Drgaan Đilas poslanik i danas se tek po prvi put javio za reč.

Izvor: B92

Brnabić direktno Đilasu: Kako ste od odmarališta za decu napravili "Velikog brata"?
R.Z./ATAImages

Podeli:

"Ogromna mi je satisfakcija da konačno vidim Dragana Đilasa, koji se svaki put krije iza ovih ljudi, a najviše Marinike Tepić i Miroslava Aleksića. Da vas konačno pitam, kako može da postoji čovek koji kao gradonačelnik otme odmaralište od dece i uzme ga da napravi kuću velikog brata, da bi se on kao gradonacelnik bogatio? Satisfakcija mi je da vas konačno pitam kako živite sa tim?! Vi pričate o dukserici Andreja Vučića, a vi ste prijavili da ste se bogatili za 172 hiljade evra svakog dana? Dragi građani, 172.00 evra svakoga dana, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec, iz godine u godinu. Minimalna plata za vas, dragi građani, bila je tada 150 evra a prosečna plata 333 evra. Vi se sada pojavljujete ovde da nešto pričate, sram vas bilo", rekla je Brnabić.

Ona je podvukla da je Dragan Đilas damo u jednoj stvari u pravu - da nije isti kao Aleksandar Vučić.

"U pravu ste, nebo i zemlja je razlika između vas i Aleksnadra Vučića. Crno i belo. On kad da svoje ime jednoj listi - ona pobedi. A vi ste jedini lider opozicije na svetu koji svojoj stranci ne sme da pozajmi ime jer će ona uvek izgubiti", rekla je Brnabić i dobila gromoglasan aplauz u skupstini.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

21 h

Podeli: