Politika 0

09.03.2024.

14:46

Brnabić objasnila: To vam je akcija izvedena od strane N1 i CRTA FOTO

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom zvaničnom Iks nalogu povodom pisanja N1 o "rasvetljavanju akcije prebacivanja birača iz Male Krsne u Beograd".

Izvor: B92.net

Brnabić objasnila: To vam je akcija izvedena od strane N1 i CRTA FOTO
TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ

Podeli:

"U 'rasvetljavanju' akcije 'prebacivanja birača iz Male Krsne za Beograd', jedino što Šolakovi mediji i Đilasova CRTA nisu rekli je - koliko je to tačno glasača iz Male Krsne prebačeno da glasa u Beogradu? Odgovor je: JEDAN (1)! Cela višednevna akcija 'resvetljavanja', čitav serijal o 'prebacivanju birača iz Male Krsne za Beograd', svi analitičari i prikriveni političari koji su imali šta da kažu, jedino nisu ni pitali, a ni rekli, ono što je jedino važno - a o kom broju ljudi se radi?

Da jesu, svi bi shvatili da govore neistine, jer se radi o jednoj osobi koja je registrovana na biračkom spisku u Beogradu, a da je pre bila registrovana u Maloj Krsni. Sve u svemu - to vam je ta 'akcija' izvedena od strane N1 i CRTA", napisala je premijerka.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Podeli: