Politika 5

13.06.2024.

12:03

Oglasio se GO SNS iz Niša: Licemerje i nedoslednost

Gradski odbor SNS Niš oglasio se povodom poziva opozicije koji se pojavio u javnosti da se udruženo glasa za jednu od lista na ponovljenim izborima na dva biračka mesta na Medijani.

Izvor: B92.net

Oglasio se GO SNS iz Niša: Licemerje i nedoslednost
SNS

Podeli:

Gradski odbor SNS Niš ukazuje u saopštenju, koje je objavljeno na sajtu te stranke, na veliko licemerje i nedoslednost u postupanju opozicionih lista.

"Iako su kritikovali D'Ontov sistem raspodele mandata, kritikujući regularnost celog izbornog procesa, sada upravo koriste taj isti sistem u pokušaju manipulacije birača i izbornog rezultata", navode iz SN-a.

"Besmislica je da izlaziš na izbore sa svojom listom kandidata, a pozivaš građane da ne glasaju za tebe. To govori da nema principijelnosti, nema ideologije, već se samo radi o ličnim interesima i isključivoj borbi za vlast", dodaje se u saopštenju.

"Dok glasno uzvikuju: 'Prekrajanje volje građanja!', dotle ispod stola sami vrše upravo prekrajanje volje građana, pozivanjem svojih birača da glasaju za neku drugu listu, a ne za svoju. Oni koji su do juče pričali da ne bi ni kafu popili jedni sa drugima, danas su se ujedinili u jurišu na vlast i fotelje. Srpska napredna stranka poziva sve svoje birače da ostanu principijelni i dosledni jedinoj državotvornoj politici, sigurnoj budućnosti Niša i Medijane, tako što će dana 16.6.2024. godine izaći na birališta i dati svoj glas listi najboljih kandidata, listi broj 1. Aleksandar Vučić – Medijana sutra!", zaključuju iz SNS.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: