Politika 0

29.05.2024.

8:56

Brnabić reagovala na pisanje Nove: Sve je laž; Čoveku nije uskraćena pomoć, niti mu je neko pretio

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić regovala je na pisanje portala Nova.rs, tačnije na tekst u kojem se tvrdi da SNS nije pružio pomoć bolesnom čoveku jer ih ne podržava.

Izvor: B92

Brnabić reagovala na pisanje Nove: Sve je laž; Čoveku nije uskraćena pomoć, niti mu je neko pretio
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Podeli:

"Mnogo ispravniji naslov bi bio 'Ovako to rade Šolakovi mediji: Nastavljaju da zloupotrebljavaju ljude radi sticanja političkih poena i pomoći opoziciji', jer u čitavom njihovom sramotnom tekstu jedino je tačno ime ovog čoveka i činjenica da je korisnik prava na tuđu negu i pomoć i novčanu socijalnu pomoć.

Sve ostalo je, po starom običaju tajkunskih medija - laž i zloupotreba. Niti je ko čoveku uskratio pomoć, niti mu je pretio. Sve ono što pripisuju Srpskoj naprednoj stranci su oni sami, od sebe kreću.

Tako bi se oni obračunavali sa ljudima ukoliko bi se, kojim slučajem, domogli vlasti - svetili se, ukidali ljudima prava, trpali ih u logore (citat jednog njihovog novinara), ispitivali u koje vrtiće im idu deca i gde se oni leče, trpali u zatvore bez suđenja i sve ostalo o čemu javno pričaju svaki dan. Lako će ljudi odlučiti u kakvoj zemlji žele da žive", napisala je Brnabić na mreži Iks. 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: