Politika 7

24.05.2024.

11:52

Jovanov poručio Đilasu: Šta je tu sp**nja? Šta ste tačno vi radili? Prepucavali se s Manojlovićem

Funkcioner SNS MIlenko Jovanov reagovao na oglašavanje lidera SSP Draga Đilasa koji je ironično tražio da se za predsednika Srbije organizuje doček na balkonu Skupštine grada.

Izvor: B92.net

Jovanov poručio Đilasu: Šta je tu sp**nja? Šta ste tačno vi radili? Prepucavali se s Manojlovićem
A.K./ATAImages

Podeli:

"Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže, oni te demantuju. Od mržnje prema @avucic potpuno pomahnitali... Šta je to tačno za sprdnju, a u vezi je sa predsednikovim nadljudskim naporima da osujeti ideju da nam se nametne žig genocidnog naroda? Šta je tačno sporno u tome da je u datim okolnostima postigao maksimum za ovu zemlju i narod i mnogo više nego što se iko nadao? Ne samo u Srbiji. Uzged, šta je veliki opozicioni lider, s tim u vezi, radio svih ovih nedelja za svoju zemlju? Koga je u svetu pozvao? Kome je objasnio poziciju svoje zemlje i posledice onako odvratne podvale u vidu nemačke rezolucije? Nikome. Umesto toga, prepucavao se danima sa Savom Manojlovićem, kao neka strina. Drži se ti
@DraganDjilas sricanja tuđih govora, mada..", napisoa je Jovanov.

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

9 h

Podeli: