Politika 7

24.05.2024.

11:52

Jovanov poručio Đilasu: Šta je tu sp**nja? Šta ste tačno vi radili? Prepucavali se s Manojlovićem

Funkcioner SNS MIlenko Jovanov reagovao na oglašavanje lidera SSP Draga Đilasa koji je ironično tražio da se za predsednika Srbije organizuje doček na balkonu Skupštine grada.

Izvor: B92.net

Jovanov poručio Đilasu: Šta je tu sp**nja? Šta ste tačno vi radili? Prepucavali se s Manojlovićem
A.K./ATAImages

Podeli:

"Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže, oni te demantuju. Od mržnje prema @avucic potpuno pomahnitali... Šta je to tačno za sprdnju, a u vezi je sa predsednikovim nadljudskim naporima da osujeti ideju da nam se nametne žig genocidnog naroda? Šta je tačno sporno u tome da je u datim okolnostima postigao maksimum za ovu zemlju i narod i mnogo više nego što se iko nadao? Ne samo u Srbiji. Uzged, šta je veliki opozicioni lider, s tim u vezi, radio svih ovih nedelja za svoju zemlju? Koga je u svetu pozvao? Kome je objasnio poziciju svoje zemlje i posledice onako odvratne podvale u vidu nemačke rezolucije? Nikome. Umesto toga, prepucavao se danima sa Savom Manojlovićem, kao neka strina. Drži se ti
@DraganDjilas sricanja tuđih govora, mada..", napisoa je Jovanov.

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: