Politika 7

24.05.2024.

11:52

Jovanov poručio Đilasu: Šta je tu sp**nja? Šta ste tačno vi radili? Prepucavali se s Manojlovićem

Funkcioner SNS MIlenko Jovanov reagovao na oglašavanje lidera SSP Draga Đilasa koji je ironično tražio da se za predsednika Srbije organizuje doček na balkonu Skupštine grada.

Izvor: B92.net

Jovanov poručio Đilasu: Šta je tu sp**nja? Šta ste tačno vi radili? Prepucavali se s Manojlovićem
A.K./ATAImages

Podeli:

"Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže, oni te demantuju. Od mržnje prema @avucic potpuno pomahnitali... Šta je to tačno za sprdnju, a u vezi je sa predsednikovim nadljudskim naporima da osujeti ideju da nam se nametne žig genocidnog naroda? Šta je tačno sporno u tome da je u datim okolnostima postigao maksimum za ovu zemlju i narod i mnogo više nego što se iko nadao? Ne samo u Srbiji. Uzged, šta je veliki opozicioni lider, s tim u vezi, radio svih ovih nedelja za svoju zemlju? Koga je u svetu pozvao? Kome je objasnio poziciju svoje zemlje i posledice onako odvratne podvale u vidu nemačke rezolucije? Nikome. Umesto toga, prepucavao se danima sa Savom Manojlovićem, kao neka strina. Drži se ti
@DraganDjilas sricanja tuđih govora, mada..", napisoa je Jovanov.

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: