Politika 20

21.05.2024.

19:33

Vučić: Crnogorski amandmani su odigrali prljavu igru; U petak ću reći sve...

Aleksandar Vučić je uživo iz Njujorka govorio i o amandmanima koje je podnela Crna Gora o Rezoluciji o genocidu koja je usmerena protiv Srbije i srpskog naroda.

Izvor: Novosti.rs

Vučić: Crnogorski amandmani su odigrali prljavu igru; U petak ću reći sve...
Profimedia

Podeli:

"Prljavu igru su odigrali crnogorski amandmani. To nije Crna Gora, niko da ne krivi Crnu Goru, oni su samo nečiji potrčko. Mi znamo i čiji, o tome ću govoriti u petak. Precizno ćemo vam reći," najavio je on.

"Mislili su da smo glupi. Mislili su da svako normalan bi prihvatio da ima izgovor pred svojim građanima i da kaže: 'Super, sad imamo amandmane da Srbi nisu kolektivni krivci, da Srbija nije kolektivni krivac. I recite da prihvatate to. Izađite pred ljude. Vin-vin situacija..." , započeo je Vučić.

"Možda bi oni ubedili sve druge, ali mene nisu ubedili. Da vam objasnim zašto. Zato što su mislili da ću da radim ono što oni rade.

Ne mislim o Crnoj Gori, mislim o mnogim zemljama. Da ću da prihvatim ono što mi je lakše i što će da me očuva na vlasti i ono što mi niko neće zameriti nigde.

Ja sam doneo odlčuku, kada sam postao predsednik, da mi je mnogo važnije šta ću da uradim za svoj narod, nego šta ću da radim za sebe. Baš me briga kakve pritiske ću da trpim.

Znam da je to prevara, sve što su uradili je prevara, sve im trikove znam. Znam kako su planirani ti trikovi i ko je sve sa kim razgovarao, o čemu ću govoriti dan posle.

Ne preostaje nam nitša drugo, već da imamo veru u sebe i Boga, borićemo se do kraja, bez obzira na razočaranje. Hvala ljudima što su se ujedinili i to je za mene od velikog značaja. Nikada mi nije bilo teže i komplikovanije," izjavio je on.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: