Politika 0

16.05.2024.

15:14

Velika koalicija opozicije: Savo Manojlović, Nestorović i Biram borbu – svi zajedno protiv Vučića

Predsednik pokreta "MI-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da će taj pokret konačnu odluku o izlasku na predstojećim lokalnim izborima doneti u narednih nekoliko dana.

Izvor: Beta

Velika koalicija opozicije: Savo Manojlović, Nestorović i Biram borbu – svi zajedno protiv Vučića
R. Z./ATAImages

Podeli:

Nestorović je agenciji Beta kazao da će ta odluka zavisiti od stava pokreta "Kreni-promeni" i koalicije "Biramo Beograd“, obzirom da su te organizacije, kako je rekao, ranije najavile mogućnost izlaska iz izbornog procesa. 

"Izborni proces je pretvoren u cirkus i na granici je regularnosti. Ukoliko 'Kreni-promeni' Sava Manojlovića i koalicija 'Biramo Beograd' odluče da istupe iz izbornog procesa, to isto ćemo učiniti i mi. Na izborima neće učestvovati stranke okupljene oko Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića, tako da ne želimo da učestvujemo na izborima samo sa Srpskom naprednom strankom, jer bi ispalo da smo prilepak vlasti", rekao je Nestorović. 

Pokret "Kreni-promeni" i koalicija "Biramo Beograd" ranije su najavili da će sutra saopštiti konačnu odluku o eventualnom napuštanju izbornog procesa. 

Lokalni i gradski izbori su raspisani za 2. juni.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

19 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: