Politika 9

15.05.2024.

15:13

Manojlović "uništen": "Rešenje za tvoju brljotinu je da se dve žene sa liste izjasne kao muškarci" VIDEO

Saša Radulović ima brutalnu poruku za Sava Manojlovića u kojoj mu poručuje da je zbog neznanja napravio grešku na listi.

Izvor: B92

Manojlović "uništen": "Rešenje za tvoju brljotinu je da se dve žene sa liste izjasne kao muškarci" VIDEO
Amir Hamzagic/ATAImages

Podeli:

"Za sestrića Savu je rešenje da se dve žene sa liste izjasne kao muškarci po Zakonu o rodnoj ravnopravnosti i tako isprave brljotinu. Kad je bal nek je maskenbal", napisao je Radulović. 

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: