Politika 4

18.04.2024.

13:05

Poruka sa N1: Vučiću, prestani da se boriš protiv rezolucije o genocidu, bolje je podrži VIDEO

Na TV N1 mogle su se čuti jasne poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kojima se poziva da prestane da se bori protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Izvor: B92

Poruka sa N1: Vučiću, prestani da se boriš protiv rezolucije o genocidu, bolje je podrži VIDEO
TANJUG/ FOTO SRNA/ BORISLAV ZDRINJA

Podeli:

Voditeljka N1: Zašto Vučić i Dodik imaju problem sa Rezolucijom o genocidu u Srebrenicu kad je 2010. Skupština Srbije usvojila Deklaraciju o Srebrenici, a čiji je tekst i oštriji od onog što predlaže UN?

Milan St Protić: Umesto da Beograd podrži tu Rezoluciju i da time pokaže svoj stav pred članicama UN o tome šta se u Srebrenici dogodilo, vlast vodi vrlo aktivnu politiku kako bi se umanjila stravična činjenica o onome što je počinjeno u Srebrenici, traže se svi mogući načini da se ta Rezolucija ublaži i relativizuje;

Pročitajte još:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: