Politika 0

17.04.2024.

15:50

Srbija protiv nasilja uživo promoviše nasilje: Ćuta napao Anu Brnabić

Narodni poslanik Aleksandar Jovanović, poznatiji kao Ćuta, danas je u Domu Narodne skupštine Republike Srbije učinio nešto što nikada nije viđeno u istoriji parlamentarizma.

Izvor: B92

Srbija protiv nasilja uživo promoviše nasilje: Ćuta napao Anu Brnabić
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Podeli:

Naime, na zakazane izjave za medije predsednice Skupštine Ane Brnabić, nepozvan i nenajavljen, pred sami početak nasilno je upao Aleksandar Jovanović Ćuta i počeo da viče i preti. Bitno je napomenuti da je pre ovoga opozicija imala svoju konferenciju, koju niko nije prekidao i koju su na miru mogli da održe, ali očigledno ono što je dopušteno njima, političari ove koalicije ne dopuštaju i drugima.

Kada se Ana Brnabić primakla govornici kako bi započela svoje obraćanje, Ćuta je odmah prišao i počeo da joj se prostački obraća, izgovarajući pritom niz optužbi, kleveti i pretnji upućenih predsednici parlamenta i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ono što je bitno naglasiti jeste da je ovo političar koji predstavlja koaliciju Srbija protiv nasilja, a upravo je on, kao muškarac, danas prišao jednoj ženi i pretio joj pred televizijskim kamerama.

Ono što je još veći paradoks, jeste činjenica da se Aleksandar Jovanović Ćuta nijednom nije pojavio na dijalogu vladajuće koalicije i opozicije, iako je uredno bio pozivan.

Tako se nije pojavio ni danas, ali je zato sačekao konferenciju za medije Ane Brnabić da bi pokazao sav svoj prostakluk.

To je primetila i Ana Brnabić, koja se zahvalila Ćuti na ovom performansu.

"Drago mi je što je čitava javnost upravo imala priliku uživo da vidi kako Srbija protiv nasilja zamišlja dijalog. Na razgovorima se ne pojave, neće da razgovaraju ali zato dolaze i prete i drže svoje političke govore. Onda kažu šta imaju i napuste salu“, izjavila je predsednica skupštine.

I upravo tako, Ćuta je kao i svaka kukavica izrekao šta ima i pobegao, bez hrabrosti da sačake i sasluša odgovor.

Ana Brnabić je takođe istakla da su svi građani imali priliku da vide šta je to Srbija protiv nasilja i vide kako opozicija poštuje Narodnu skupštinu.

"Videli ste kako izgleda Srbija protiv nasilja i poštovanje Doma narodne skupštine, kako pristojno ponašanje ne važi za vas. Hvala na ovom performansu, ovako neki od njih zamišljaju kako izgleda dijalog, čovek dođe iako se ni na jedan razgovor nije odazvao. Jedino je sramota u tome što on pripada grupi koja se zove Srbija protiv nasilja”, rekla je Brnabić.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: