Politika 20

16.04.2024.

16:36

Mediji: U opoziciji haos; Ne mogu da dovedu u red ni sebe, a ne Srbiju VIDEO

Da opozicionari ne vole Srbiju, ni sadašnju vlast koja je za državu uradila puno toga, svima je jasno, ali je sve očiglednije da ne mogu da se slože ni među sobom, piše "Alo".

Izvor: Alo.rs

Mediji: U opoziciji haos; Ne mogu da dovedu u red ni sebe, a ne Srbiju VIDEO
M.A./ATAImages

Podeli:

Savo Manojlović, lider inicijative "Kreni - promeni" i Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, sve više ratuju. I to ne iza kulisa već sve više otvoreno.

Najbliža Đilasova saradnica i potpredsednica SSP Marinika Tepić iznela je brojne optužbe na račun Manojlovića, što je retorika koju često koriste za obračun sa političkim protivnicima predstavnicima vlasti.

Rekla je da kritikuje opoziciju i Đilasa a da tajno pregovara sa Aleksandrom Vučićem o okončanju protesta protiv Rio Tinta.

Takođe, sukoba je bilo i između Boška Obradovića i Marinike Tepić, kada je Obradović navodeći da je neophodno da se zaštite srpski državni i nacionalni interesi od laži i vređanja, automatski implicirao da među prvima Marinika Tepić trebalo da završi u zatvoru, znajući da je priznala Rezoluciju kojom se priznaje genocid u Srebrenici, i Srbe etiketirala kao zločince.

Đilas se javno zgražavao nad vulgarnostima koje je izgovorio Nikola Jovanović vezano za Mariniku Tepić, a onda je Marinika pobesnela zbog Jovanovićevog dolaska u stranku.

Jasno je da u opoziciji vlada rasulo, pa kako očekivat da takvi vode državu, zaključuje "Alo". 

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

21 h

Podeli: