Politika 21

15.04.2024.

8:43

Vučić otkrio: Naša glavna bitka je sredinom maja, Priština i Zapad su smislili novi trik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sutra zasedanje PS Saveta Evrope, ali da je naša glavna bitka sredinom maja.

Izvor: B92

Vučić otkrio: Naša glavna bitka je sredinom maja, Priština i Zapad su smislili novi trik
Tanjug/Sarah Meyssonnier/Pool via AP

Podeli:

"Smislili su novi trik, pa će oko 10. maja da kažu kako šalju na ocenu ustavnosti i da je pokrenut postupak oko formiranja ZSO, a nije... Mi nastavljamo da radimo sa svim partnerima, sa svim prijateljima da razvijamo zemlju, da nastavimo sa industrijalizacijom, nastavim sa EKSPOM, ulaganjima, građevinskom industrijom... Neću da krijem, da platite rafale, nove generacije to je skupo i mali broj zemalja to sebi može da priušti, znači moraćemo da vodimo računa o svakom dinari, ali time šititimo zemlju i odvaraćamo svakog potencijalnog agresora", rekao je Vučić.

21 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: